Tein tässä eräänä päivänä elämäni ensimmäiset macaronit. Niin monen monta kertaa olen niitä toisten blogeissa ihastellut ja nyt päätin kokeilla itse. Tiesin hommaan ryhtyessäni, että kyseessä ei ole maailman helpoimman leivoksen teko, mutta siitä huolimatta halusin yrittää. Olisi nimittäin niin kiva osata tehdä noita, koska olisivat monissa juhlissa tosi kiva tarjottava kahvin kanssa. Ohjeen nappasin Kermaruusun-blogista.

Macaroneista tuli rumia kuin mitkä. Pinta ei ole ollenkaan sileä, kuten olen tottunut toisten blogeissa näkemään. Pursotin ilmeisesti liian isoja kekoja taikinaa, koska noista tuli aika paksuja? Ilmeisesti myös taikina oli hiukan liian jämäkkää, koska leivospohjaan jäi tuo huippu pursotettaessa? Maku oli kyllä kohdallaan. Pinta oli mukavan rapea ja sisälmys pehmeämpi.

Nyt rakkaat blogini lukijat ja macaronien teon taitavat leipurit. Kommentoikaa rohkeasti tähän postaukseen ja antakaa vinkkejä, kertokaa, mikä mulla meni pieleen?? Mä oikeesti haluan oppia tekemään kauniita macaroneja.