- noin 350g suolatonta voita
- 5 dl sokeria
- noin 9 dl vehnäjauhoja
- 6 kananmunaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl punaista maitoa
- 4 rkl tummaa kaakaojauhetta
- 3 rkl vaniljasokeria
Vaahdota voi.
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää kananmuna-sokerivaahtoon keskenään sekoitetut vehnäjauho ja leivinjauhe, maito ja voivaahto.
Ota taikinasta kolmannes ja sekoita siihen siivilöity tumma kaakaojauhe.
Voitele ja jauhota kahvikakkuvuoka. Levitä vuokaan 1/3 osa vaaleaa taikinaa, lisää kaakaojauheella maustettu taikina ja levitä päälimmäiseksi loput vaaleasta taikinasta. Työnnä haarukka/lusikka taikinaan ja nosta ylöspäin sekä kiepauta hieman - näin saat tiikerikakkuun kauniit raidat.
Paista noin 175 asteessa vajaan tunnin. Kokeile välillä kakun kypsyyttä!