• noin 350g suolatonta voita
  • 5 dl sokeria
  • noin 9 dl vehnäjauhoja
  • 6 kananmunaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl punaista maitoa
  • 4 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 3 rkl vaniljasokeria

Vaahdota voi.

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kananmuna-sokerivaahtoon keskenään sekoitetut vehnäjauho ja leivinjauhe, maito ja voivaahto.

Ota taikinasta kolmannes ja sekoita siihen siivilöity tumma kaakaojauhe.

Voitele ja jauhota kahvikakkuvuoka. Levitä vuokaan 1/3 osa vaaleaa taikinaa, lisää kaakaojauheella maustettu taikina ja levitä päälimmäiseksi loput vaaleasta taikinasta. Työnnä haarukka/lusikka taikinaan ja nosta ylöspäin sekä kiepauta hieman - näin saat tiikerikakkuun kauniit raidat.

Paista noin 175 asteessa vajaan tunnin. Kokeile välillä kakun kypsyyttä!