Vietimme viime viikonloppuna kuopukseni 12v-synttäreitä. Tarjolla oli mm. tälläinen sydämiä sulattava suklaakakku. Ohje Aatun Apajilla-blogista.
Pohja:
200g digestive keksejä
50-75g voita sulatettuna
Täyte:
500g Mascarponea
2dl maustamatonta jogurttia
(unohdin ostaa, niin käytin maitorahkaa)
1 tl vaniljasokeria
130g valkoista suklaata
130g maitosuklaata
Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Valmista täyte sekoittamlla mascarpone ja jogurtti (rahka)+vaniljasokeri tasaiseksi. Jaa puoleksi ja lisää toiseen puoleen sulatettu valkoinen suklaa, toiseen sulatettu maitosuklaa. Kaada täytteet pohjan päälle ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Ei varmasti ole vaikea arvata, että Tyttäreni on ns. Heppatyttö!
ONNEA VIELÄ KERRAN RAKKALLE PINJALLE!
Kommentit