Vietimme viime viikonloppuna kuopukseni 12v-synttäreitä. Tarjolla oli mm. tälläinen sydämiä sulattava suklaakakku. Ohje Aatun Apajilla-blogista.

Pohja:

200g digestive keksejä

50-75g voita sulatettuna

 

Täyte:

500g Mascarponea

2dl maustamatonta jogurttia

(unohdin ostaa, niin käytin maitorahkaa)

1 tl vaniljasokeria

130g valkoista suklaata

130g maitosuklaata

 

Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Valmista täyte sekoittamlla mascarpone ja jogurtti (rahka)+vaniljasokeri tasaiseksi. Jaa puoleksi ja lisää toiseen puoleen sulatettu valkoinen suklaa, toiseen sulatettu maitosuklaa. Kaada täytteet pohjan päälle ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa.

Ei varmasti ole vaikea arvata, että Tyttäreni on ns. Heppatyttö!

ONNEA VIELÄ KERRAN RAKKALLE PINJALLE!