Päätinkin leipoa Isälle viemisiksi tällä kertaa tiikerikakun. Aina, kun päätän tehdä kahvikakkuja, menen Makunautintoja Mimmin keittiössä-blogiin. Sieltä löytyy ehdottomasti parhaat ohjeet kahvikakkuihin...niin nytkin.
- Vaahdota hyvin rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ( vaaleaa, pehmeää)
- Lisää puolet munista, puolet kuivista aineista ja puolet nesteestä ja sekoita sitten koneella taikina sekaisin isolla nopeudella.
- Lisää kaikki loput aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Lisää taikinaan makua antava aines
- Laita taikina voideltuun (jauhotettuun) vuokaan ja paista + 150 – 170 asteisessa tavallisessa uunissa alimmalla tasolla lähes tunti. Kokeile tikulla kypsyys. Kuiva tikku = kypsä kakku
- Anna kakun jäähtyä vuoassa pari minuuttia ennen kumoamista.
Ohje on siis suora kopio Mimmin-blogista.
Kommentit