Vietimme eilen perheen Halloween-kekkereitä. Itse en koskaan aiemmin olekaan sellaisia järjestänyt, joten oli tosi mukavaa tehdä se nyt yhdessä perheen kanssa.

Tarjolla oli silmämunia, mätäsalaattia, sormenpätkiä, kakkapökäleitä, matosalaattia, aivohyydykekakkua, makeita sormia, kurpitsa- ja lepakkosuklaanappeja ja appelsiinimuffineita.

Kakkapökäleet on tehty normaalista lihapullataikinasta ja matosalaatissa on pohjana vihreäsalaatti, jonka päällä on punaisella elintarvikevärillä värjättyä spaghettia.

Kakkapökäleet olivat perheen Isän käsialaa ja hyvät pökäleet Isä väänsikin :)

Sormenpätkät on tehty höyrytetyistä nakeista, joissa on puolitettu manteli kyntenä.

Mätäsalaatti oli vihreällä elintarvikevärillä värjättyä perunasalaattia.

Makeat sormet on tehty omar-karkeista, joissa on käytetty kynsinä mantelilastuja. Suklaiset lepakot ja kurpitsat on tehty Candy Melts-napeista.

Lapsille oli tehty ihan oma booli...kuravettä...ja aikuiset joivat verta...Goue Vallei-punaviiniä.

Koti oli koristeltu teemaan sopivilla koristeilla, kuten oransseilla kynttilöillä, kurpitsalyhdyillä, hämähäkeillä, tuhatjalkasilla, lepakoilla, hiirillä ja luurangoilla. Tytot meikkasivat vielä itsensä juhlakuntoon. Meillä oli tosi kivat juhlat. Illalla saimme vielä naapurista vieraita. Tarjosimme totta kai heillekin herkkuja ja istuimme iltaa yhdessä. Lapset leikkivät pantomiimia ja taisi siinä miekatkin viuhua. Kiitos kaikille mukana olleille!