Olen aina tykännyt leipoa, mutta suuri innostukseni kakkuihin alkoi siitä, kun ensi kertaa näin Svenskin Ullan koristelemia upeita kakkuja. Minäkin halusin oppia jotain uutta. Siitä se ajatus sitten lähti...oma blogi ja sukellus kakkujen ihmeelliseen maailmaan. Paljon olen oppinut, mutta paljon on vielä opittavaa.

Reilu kolme vuotta olen nyt pitänyt tätä blogia. Päivityksiä tulee sen mukaan, miten ehdin ja jaksan leipoa päätyöni ohella. Välillä oikeesti harmittaa, kun työ meinaa haitata niin pahasti harrastamista eli päivitys tahti on hyvin epäsäännöllinen. Bloggaamisen A ja O on lukijoiden kommentit. Niitä on ihana saada ja lukea. Niiden avulla taas jaksaa jatkaa matkaa eteenpäin kakkujen maailmassa.

Nyt blogini kävijälaskuri lähenee 300 000 ja se on niin suuri luku, että sen kunniaksi on ihan pakko laittaa arvonta pystyyn. Osallistumisaikaa on siihen asti, kun tuo 300 000 täyttyy. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Palkintona on tietenkin jotakin leivontaan liittyvää.

ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSANOTOSTA JA IHANISTA KOMMENTEISTA!