4 munan sokerikakkupohja

Kostutus:

vaniljamaidolla

Valkosuklaamousse:

1 prk Flora vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

50 g valkosuklaata sulatettuna

50 g valkosuklaata rouhittuna

2 liivatelehteä

tilkka vettä

Sulata suklaa, anna jäähtyä. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lisää flora vispin joukkoon maustamaton tuorejuusto. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseokseen sulatettu valkosuklaa ja liivateseos kokoajan sekoittaen. Kääntele viimeiseksi joukkoon rouhittu valkosuklaa.

Vadelmamousse

3 liivatelehteä

 ½ prk Flora Vispiä

½ prk ranskankermaa

½ prk rahkaa

 1 dl sokeria

 1 rkl vanilliinisokeria

 200 g vadelmia

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata vadelmat ja soseuta ne. Vaahdota kerma kulhossa. Sekoita keskenään ranskankerma, rahka, sokerit ja marjat. Keitä pieni tilkka vettä ja liota siihen liivatteet. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lopuksi sekoita kermavaahto varovasti seokseen.