11v.-synttäreillä oli tarjolla myös tälläistä geishakakkua. Olen huomannut, että lasten synttäreillä hyydytetyt ja varsinkin suklaiset kakut tekevät paremmin kauppansa kuin ihan täytekakku.

Pohja:

200 g kaurakeksejä

75 g voita tai margariinia

Täyte:

1 prk flora vispiä

1 prk mascarpone-tuorejuustoa

sokeria

2 levyä geishasuklaata

vanilliinisokeria

5 liivatelehteä

tilkka vettä

Hienonna piparit hienoksi joko muovipussissa tai monitoimikoneella. Lisää sulatettu rasva keksimurujen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos irtopohjavuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi. Tasoita.

Vispaa flora vispi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.Notkista tuorejuusto ja lisää siihen sulatettu suklaa ja sokerit sekä kuumaan vesitilkaan sulatetut liivatelehdet. Jätä suklaasta noin 1/4, jonka hienonnat pieniksi paloiksi. Lisää lopuksi täytteeseen kermavaahto ja suklaarouhe. Kaada täyte keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä mielellään yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.