11v.-synttäreillä oli tarjolla myös tälläistä geishakakkua. Olen huomannut, että lasten synttäreillä hyydytetyt ja varsinkin suklaiset kakut tekevät paremmin kauppansa kuin ihan täytekakku.
Pohja:
200 g kaurakeksejä
75 g voita tai margariinia
Täyte:
1 prk flora vispiä
1 prk mascarpone-tuorejuustoa
sokeria
2 levyä geishasuklaata
vanilliinisokeria
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Hienonna piparit hienoksi joko muovipussissa tai monitoimikoneella. Lisää sulatettu rasva keksimurujen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada seos irtopohjavuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi. Tasoita.
Vispaa flora vispi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.Notkista tuorejuusto ja lisää siihen sulatettu suklaa ja sokerit sekä kuumaan vesitilkaan sulatetut liivatelehdet. Jätä suklaasta noin 1/4, jonka hienonnat pieniksi paloiksi. Lisää lopuksi täytteeseen kermavaahto ja suklaarouhe. Kaada täyte keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä mielellään yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit