Pohja:

300 g suklaadigestivejä

100 g voita

Täyte:

397 g kondensoitua maitoa

2 banaania

2 dl kermaa

2 tl vaniljasokeria

kaakaojauhetta

Hienonna keksit hienoksi muruksi. Lisää joukkoon sula voi. Sekoita tasaiseksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokan pohjalle. Levitä seos vuokan pohjalle ja vähän myös reunoille. Laita pohja jähmettymään jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat toffeen kondensoidusta maidosta.

Irrota etiketit purkista ja laita purkki kattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle kolmeksi tunniksi. Sinä aikana kondensoitu maito muuttuu toffeeksi. Kolmen tunnin päästä aukaise säilykepurkki ja kaada toffee pohjan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Paloittele yksi banaani toffeen päälle. Vispaa kerma vaahdoksi ja levitä banaanien ja toffeen päälle. Paloittele toinen banaani kerman päälle ja ripottele lopuksi kaakaojauhetta pinnalle.

Ohje on Elämä makeaksi-blogista.