pohja:

15 Digestive keksiä

80g sulaa voita

1 tl sokeria

Täyte:

5 keltuaista

1 tlk kondensoitua maitoa

1 dl Lime mehua

1 rkl Limen raastettua kuorta

* Murskaa keksit ja sekoita sula voi sekä sokeri sekaisin.

* Vuoraa piirakkavuoka keksimurulla ja paista uunissa 150 asteessa 10 min. Nosta uunin lämpö 175 asteeseen kun olet ottanut pohjan uunista.

* Vatkaa keltuaiset kuohkeammaksi ja lisää tölkillinen kondensoitua maitoa ketuaisten joukkoon.

* Vatkaa kunnes sakenee.

* Lisää Limen mehu ja kuori ja kaada pohjan päälle.

* paista 175 asteessa 10 minuuttia.

* Anna vetäytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.

Ohje on suora kopio Suklaamuruja-blogista.