Sain työkaveriltani vinkin laittaa kierrepullan väliin appelsiinimarmeladia ja suklaarouhetta. Tunnetustihan appelsiini ja suklaa sopivat hyvin yhteen ja ihan hyvältä ne maistuivat pullankin välissä

Tein ihan tavallisen pullataikina. Jaoin puolen litran taikinan kahteen osaan ja kaulitsin taikinan levyksi. Ensin levitin appelsiinimarmeladin levylle ja sitten ripottelin päälle suklaarouhetta. Rullasin levyn ja leikkasin paloiksi. Palat asettelin pullavuokiin ja annoin kohota hetken liinan alla. Voiteluun käytin kananmunaa ja pinnalle ripottelin raesokeria.

Pullataikina

0,5 dl maitoa

1 pala (50g) hiivaa

1 tl suolaa

2 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

125 g margariinia tai voita sulatettuna

vehnäjauhoja

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi vaikkapa mikrossa. Murenna hiiva taikinakulhon pohjalle. Lisää lämmin maito. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Sekoita. Sulata margariini. Lisää osa vehnäjauhoista ja aloita taikinan vaivaaminen joko koneella tai käsin. Lisää sulatettu margariini ja loput vehnäjauhot. Kohota taikinaa liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa.