4 munaa

2½ dl sokeria

200 g sulatettua + jäähdytettyä rasvaa

1 dl siirappia

1 tl neilikkaa

1½ tl kanelia

1 tl inkivääriä

1 tl kardemummaa

1 tl pomeranssinkuorta

2 tl leivinjauhetta

5 dl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon jäähtynyt rasva ja siirappi. Sekoita tasaiseksi nostellen, älä vatkaa. Siivilöi keskenään sekoitetut kuivat ainekset taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Laita kakkutaikina voideltuun + jauhotettuun vuokaan ja paista kakku 160 - 175 asteessa kypsäksi. ( kypsymisaika noin tunti) Kumoa vähän jäähtynyt kakku. Laita jäähtynyt kakku muovipussiin ja säilytä viileässä. Parhaimmillaan muutamien päivien päästä.

Ohje on suora kopio Mimmi Mutikaiselta, jonka blogista löytyy paaaaljon lisää erittäin hyviä kahvikakku reseptejä. Kannattaa käydä kurkistamassa!