kaura- ja ruisvuokaa

Täyte:

100g keltaista paprikaa pienenä hakkeena

1 reilun kokoinen punasipuli silputtuna

600 g katkarapu-tuorejuustoa

400 g cre'me fraichea

400 g savulohta

200 g katkarapuja pilkottuna

200 g raejuustoa (Keso)

ruukku tilliä silputtuna

2 rkl sitruunamehua

mustapippuria

Kostutus:

kalalientä (kasvisliemikin käy)

Kuorrutus:

400 g ruohosipuli-tuorejuustoa

200 g katkarapu-tuorejuustoa

Koristelu:

kylmäsavulohta

tuorekurkkua

katkarapuja

Keitä kalaliemi ja jäähdytä.

Valmista täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään sekaisin.

Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta alin kerros leipiä tuorekelmun päälle.  Kostuta leivät ja laita täytettä leipien päälle. Laita toinen kerros leipiä täytteen päälle, kostuta ja laita täytettä. Jatka näin kunnes kaikki leivät ja täytteet on käytetty, kostuta vielä ylin leipäkerros ja kääri kakku kelmuun.

Nosta kakku jääkaappiin mehevöitymään yön yli.

Seuraavana päivänä laita kakku tarjoilualustalle, kuorruta, koristele ja nauti.