kaura- ja ruisvuokaa
Täyte:
100g keltaista paprikaa pienenä hakkeena
1 reilun kokoinen punasipuli silputtuna
600 g katkarapu-tuorejuustoa
400 g cre'me fraichea
400 g savulohta
200 g katkarapuja pilkottuna
200 g raejuustoa (Keso)
ruukku tilliä silputtuna
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria
Kostutus:
kalalientä (kasvisliemikin käy)
Kuorrutus:
400 g ruohosipuli-tuorejuustoa
200 g katkarapu-tuorejuustoa
Koristelu:
kylmäsavulohta
tuorekurkkua
katkarapuja
Keitä kalaliemi ja jäähdytä.
Valmista täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään sekaisin.
Leikkaa leivistä reunat pois ja aseta alin kerros leipiä tuorekelmun päälle. Kostuta leivät ja laita täytettä leipien päälle. Laita toinen kerros leipiä täytteen päälle, kostuta ja laita täytettä. Jatka näin kunnes kaikki leivät ja täytteet on käytetty, kostuta vielä ylin leipäkerros ja kääri kakku kelmuun.
Nosta kakku jääkaappiin mehevöitymään yön yli.
Seuraavana päivänä laita kakku tarjoilualustalle, kuorruta, koristele ja nauti.
Kommentit