Eilen kokoontui Helsinkiin, Ravintola Zetoriin, reilun kymmenen hengen iloinen joukko naisia kakku rintamalta. Jotkut olivat tavanneet aiemminkin, mutta suurin osa oli toisilleen täysin tuntemattomia ihmisiä. Ainoastaan kakut ja blogit olivat entuudestaan tuttuja. Minusta oli tosi mukavaa nähdä ihmisiä kakkujen takaa. Tapahtumassa oli mukana minulle henkilökohtaisesti yllättävän monta kakkubloggaria, joiden blogeissa en ollut koskaan vieraillut. Tänään olenkin sitten kierrellyt ja tutustunut niihin.

Tapaamisen koollekutsujina ja järjestäjinä toimivat Open Cafen Tanja ja KakkuHelmen Pia. Suurkiitokset heille tapahtuman järjestämisestä. Tanja ja Pia olivat halunneet järjestää meille kotiinviemiseksi vähän jotain leivontatarvikkeita. Niinpä Tanja oli laittanut eri firmoihin sähköpostia asian tiimoilta ja vastaanotto firmoissa oli suorastaan loistava. Tälläisen määrän leivontatarvikkeita saimme jokainen kotiinviemiseksi.

Nämä tuotteet tulivat Fazerilta, Oertexilta, Salliselta, Dr Oetkerilta ja Confetista...

...ja nämä Sunnuntailta ja Brunolta.

Kiitos minunkin puolestani kaikille lahjoituksien antajille! Kyllä siis kannatti tämänkin vuoksi lähteä mukaan tähän tosi mukavaan tapahtumaan  Illan aikana vaihdoimme siis kuulumisia ja kokemuksia kakkurintamalta ruokailun lomassa iloisella naurulla höystettynä. Ilta oli onnistunut. Toivottavasti tapaamme vielä joskus uudestaan ja saamme mukaan taas uusiakin tuttavuuksia!