1243605335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

250 g rasvaa

250 g sokeria

4 munaa

250 g vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

 puolikkaan pienen appelsiinin mehu

suklaaraitaan;

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl maitoa/kermaa

- vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, yhdistä munat vatkaten seokseen, laita välillä hieman jauhoja, jotta taikina ei juoksetu... lisää appelsiininmehu ja sitten loput jauhot + leivinjauheseos. Erota 1/3 taikinasta eri kulhoon ja lisää siihen kaakaojauhe ja maito. Laita (voideltuun ja jauhotettuun)vuokaan ensin osa vaaleasta taikinasta sitten suklainen taikina ja päällimmäiseksi loput vaaleasta taikinasta. Tasoita pinta.

- paista kakku 150 (- 170 ) asteisessa uunissa noin 1 tunti. Varmista kypsyys tikulla kakkuosan keskeltä. Kuiva tikku= kypsä kakku. Anna kakun jäähtyä muutama minuutti ja kumoa se sitten varovaisesti leivinritilälle tms.

Alkuperäinen ohje Mimmi Mutikaiselta.

Idea itse kiitoskakkuun ja sen koristeluun Open Cafe.