Gluteeniton kakkupohja:

6 munaa

2dl sokeria

1 1/2dl gluteenitonta jauhoseosta

1dl perunajauhoja

1 1/2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi massaan.

Kaada massa voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24-26cm)

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Täyte:

1 prk Flora Vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

0,5 tai kokonainen pss Marianne-crushia

vaahtoutuvaa suklaakastiketta esim. Pirkka

3 liivatetta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää Marianne-crushia ja suklaakastiketta maun mukaan. Anna täytteen makuuntua jääkaapissa. Sulata n. 5 minuuttia kylmässä vedessä lionneet liivatteet tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.

Päällä:

valmis kakkukuva

sokerihelmiä

Pursotukset:

Flora vispiä

vaniljakreemijauhetta

nestemäistä elintarvikeväriä