Gluteeniton kakkupohja:
6 munaa
2dl sokeria
1 1/2dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl perunajauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi massaan.
Kaada massa voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24-26cm)
Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35-40 minuuttia.
Täyte:
1 prk Flora Vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 tai kokonainen pss Marianne-crushia
vaahtoutuvaa suklaakastiketta esim. Pirkka
3 liivatetta
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää Marianne-crushia ja suklaakastiketta maun mukaan. Anna täytteen makuuntua jääkaapissa. Sulata n. 5 minuuttia kylmässä vedessä lionneet liivatteet tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.
Päällä:
valmis kakkukuva
sokerihelmiä
Pursotukset:
Flora vispiä
vaniljakreemijauhetta
nestemäistä elintarvikeväriä
Kommentit