838552owlsjqga5m.gif

Kiitos kaikille lukijoille menneestä vuodesta 2008! Viime vuosi piti sisällään paljon kaikenlaista...Eijan päättötyön ohjeistamista, vanhimman tyttäreni ylioppilasjuhlien järjestämistä ja monien täytekakkujen suunnittelua ja valmistamista. Lisäksi olen saanut olla mukana Salainen Leivontaystävä ringeissä arvailemassa omaa salaista Ystävääni. Kiitos Anu ja Katri ihanista paketeista!
Kävijämittarikin on raksuttanut ihan mukavaan tahtiin...100 000 ylittyi reilu viikko sitten. Vierailunne blogissani ovat antaneet minulle paljon voimaa pitää tätä blogia. Ihan itselleni en varmasti viitsisi tätä pitemmän päälle pitää yllä.
Jälleen kerran haluankin korostaa kommenttien voimaa. Kommentit ovat kaiken A ja O. Aina tullessani itse tänne blogiini katson ensimmäisenä innosta puhkuen olenko saanut uusia kommentteja. Ne ovat niin ihania ja niitä on tosi ihana saada. Toivon, että tänäkin vuonna 2009 jaksatte edelleenkin kommentoida! Poistin äsken taas tuon kirjaintunnisteen tuolta kommenttilootasta, kun tuntui, että se aika tuntuvastikin vähensi kommenttien määrää...ikävä kyllä! Toivotaan nyt yhdessä, ettei meidän blogien pitäjien enää jatkossa tarvisi kärsiä noista roskakommenteista! Nyt siis toivon, että yhä useampi ehtisi ja jaksaisi jättää käynnistään jäljen tuonne kommenttilootaan. Olisin siitä tosi iloinen! Mutta pidemmittä puheitta,


OIKEIN IHANAA, ONNELLISTA JA ENNEN KAIKKEA MAUKASTA UUTTA VUOTTA 2009 TEILLE KAIKILLE!!