Open Cafesta löysin hiukan erilaisen taatelikakun ohjeen. Sitähän piti tietenkin heti kokeilla. Samalla pääsi koekäyttöön myös uusi kakkuvuokani.

2089064.jpg

1,5 dl vettä
1 pkt taateleita
200 g voita
2 munaa
2 dl sokeria
1/2 dl kermaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 dl suklaarouhetta

Kiehauta vesi ja taatelit kattilassa. Keitä, kunnes taatelit pehmenevät täysin. Lisää joukkoon margariini. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi ja kunnes voi sulaa taateleiden joukkoon. Lisää munat yksitellen sekoittaen ja lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 1 tunti.