Pohja:
- 6 munan sokerikakkupohja
Kostutus:
- vaniljamaidolla (HYLA )
Välissä valkosuklaamousse...
3 dl vispikermaa
150 g ranskankermaa
150 g vaniljarahkaa
100 g valkosuklaata
2 tl vanilliinisokeria
3 liivatelehteä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään ranskankerma ja vaniljarahka. Sulata valkosuklaa mikrossa. Varo, ettei pala! Lisää sulatettu suklaa seokseen. Purista liika vesi pois liivatelehdistä ja liuota kuumaan vesi tilkkaan. Lisää liivateseos ohuena nauhana seokseen. Lisää lopuksi nostellen vaahdoitettu kerma.
...ja mansikkamousse:
3 liivatelehteä
1 dl kermaa
150 g ranskankermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g sokeria
2 tl vanilliinisokeria
250 g mansikkahilloa
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokerit ja hillo. Lisää liotetut liivatelehdet ohuena nauhana ja lopuksi vaahdotettu kerma kevyesti käännellen.
Pursotukset mansikkakermaa ja flora vispiä + vaniljakreemijauhetta.
Koristeet marsipaania ja marsipaani-sokerimassa seosta.
Kommentit