Kummallekin ruokailijalle oli varattu kahdeksan rapua. Niimpä ei muuta kuin opettelemaan rapujen syömistä ihan oikeaoppisesti. Tarjoilija toi meille lämmintä paahtoleipää, jonka päälle rapujen kuoren alta "kaivoimme" tuota suurta herkkua. Lopuksi päälle ripoteltiin vielä tillisilppua.
Suurestihan ei ravuissa syömistä ole, mutta erittäin hauska seurustelumuoto rapujen syöminen kuitenkin on. Lisänä tietenkin hyvää valkoviiniä.
Nämä ravuista jäi syönnin jälkeen jäljelle...
Pääruokana söimme kevätkananpoikaa, paahtoperunoita ja ariolia. Erittäin maukasta sekin!
Pahoittelen hiukan hämärää kuvaa, mutta valaistuksena illan hämärtyessä oli vain kynttilä pöydällä. Ihanan tunnelmallista!
SUURKIITOS VIELÄ SISKOLLENI IKIMUISTOISESTA MAKUMATKASTA!!
Kommentit