Perheklubin sivuilta löytyi googlettamalla tälläinen munaton piimäpiirakan ohje. Tein tätä jo kerran raparpereistä ja hyvää oli.  Nyt minulla ei ollut raparperejä, joten tein pakastemustikoista. Hyvää tuli näinkin!

1746188.jpg

4 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
200 g margariinia
1,5 tl soodaa

Täyte:
200 g mustikoita (150 g riittää) tai
( 1 l raparperejä
1/2 dl sokeria
2 rkl kanelisokeria )

Jos teet piirakan raparpereistä, pehmennä raparperit sokerin kanssa keittäen tai mikrossa täydellä teholla 3-4 min.
Sekoita sulatettu margariini piimään. Sekoita kuivat aineet ensin keskenään ja sitten piimä-rasva-seokseen. Kaada taikina pellille, tasoita. Ripottele mustikat/raparperit pinnalle. Jos laitat raparperejä ripottele vielä kanelisokeri pinnalle. Paista 200 asteessa 1/2 h.