1748600.jpg

Pohja:

2 dl vettä
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
50-100 g margariinia tai voita
5 dl vehnäjauhoja


Täyte:
1 iso sipuli
2 porkkanaa
3 (eri väristä) paprikaa
2 rkl margariinia tai voita
1pkt Koskenlaskija viherpippuri-sulatejuustoa
2 munaa
1tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
( 2 valkosipulin kynttä )


  • Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut ainekset joukkoon ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota.
  • Kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Taas tovi kohotusta.
  • Suikaloi kasvikset ja hauduta margariinissa/voissa puolipehmeiksi, ota pannu levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu juusto ja muut ainekset.
  • Levitä pohjan päälle ja uuniin 225 astetta noin 20minuuttia.
Tämä ohje taitaa alkujaan olla Marin omat jutut-blogista. Minä löysin ohjeen kuitenkin Makuturistin blogista.