1328073.jpg

Tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun aloitin tämän oman blogini pidon. Ullan Unelmista hullaantuneena halusin itsekin luoda oman blogini ja esitellä toisille leipomuksiani. Niin syntyi Krissen keittiössä-blogi. Aluksi tarkoituksena oli kerätä sinne vain leivonta juttuja. Muhkeista muodoista johtuen leipomista joutuu meillä rajoittamaan, joten ajan myötä mukaan tulivat myös perheeni ruokaohjeet. Blogini on toiminut myös itselle omana reseptikirjana. Täältä on niin helppoa hakea joku tietty resepti, toisin kuin alkaa etsimään sitä pöytälaatikosta. Toivottavasti olette viihtyneet Krissen keittiössä ja kiva, jos joku on täältä jonkun reseptin itselleenkin napannut! Kiitos kaikille kommentteja jättäneille! Kommentteja on ollut ihana saada ja lukea. Niiden avulla on aina kiva jatkaa eteenpäin, joten eikun vaan kommentoimaan rohkeasti jatkossakin.

1v.-synttärien kunniaksi olen päättänyt laittaa ARPAJAISET pystyyn. Jätä kommentti tähän postaukseen ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on maaliskuun puoleen väliin asti. Kaikkien vastanneiden kesken arvon  jonkun aiheeseen liittyvän palkinnon. ONNEA ARVONTAAN !!

EDIT: OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE KOMMENTIN JÄTTÄNEILLE OSALLISTUJILLE! ARVONTA SUORITETTAAN VIELÄ TÄMÄN ILLAN AIKANA!