Eijan toiveesta juhlissa tarjottiin toscapiirakkaa yhtenä makeana leivonnaisena.

       701434.jpg

                                    4 munaa
                                    3 dl sokeria
                                    5 dl vehnäjauhoja
                                    3 tl leivinjauhetta
                                    1 dl maitoa
                                    300 g margariinia

                                    kuorrutus
                                    100 g margariinia
                                    200 g mantelilastuja
                                    2 dl sokeria
                                    1 dl kermaa
                                    2 rkl vehnäjauhoja

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Paista 175 asteisen uunin alaosassa 25 minuuttia. Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Levitä kuorrutus puolikypsän pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa 10 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.
-ohje Anna-Leenan reseprikirja, vuodatus.net-