sunnuntai, 15. huhtikuu 2007
Tiikerikakkua (laktoositon)
Tein pitkästä aikaa tiikerikakkua kahvipöytään. Onnistuikin tosi hyvin!!
125g margariinia (laktoositon)
2 dl sokeria
3 munaa
3/4 dl maitoa (laktoositon maitojuoma)
2tl vanilliinisokeria
2tl leivinjauhetta
3,5dl vehnäjauhoja
2rkl kaakaojauhetta
Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää vaahtoon vuorotellen maitoa ja vanilliinisokeri sekä vehnäjauho-leivinjauheseos. Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää siihen sihdin läpi kaakaojauhe. Paista 175 asteessa noin 45 min. vuokan mallista ja uunin tehosta riippuen. Itse paistoin tuollaisella pitkuliaisessa vuokassa ja kesti kypsyä kauemmin.
Kommentit