2 pkt kauravuokaa

Kostutus:

lihalientä

Täyte:

450g broilersuikaletta

sweet chili kastiketta

1 prk ranskankermaa

100 g tuorejuustoa

1/2 prk salsakastiketta

1/2 prk guacamolea

sitruunamehua

mustapippuria

suolaa

Kuorrute:

200g tuorejuustoa

1 dl majoneesia

Koristeet:

nachoja

jääsalaattia

kirsikkatomaatteja

Paista broilersuikaleet pannulla ja mausta sweet chili kastikkeella. Anna jäähtyä. Hienonna suikaleet pieniksi. Lisää loput täytteen aineet ja sekoita tasaiseksi.

Poista leivistä reunat. Itse tein kakun irtopohjavuokaan, jonka pohjalla oli leivinpaperi. Kasaa kakku latomalla vuorotellen leipäsiivuja ja vuoroin täytettä. Kostuta leivät pullasutia apuna käyttäen lihaliemellä. Itse tein kakkuun kolme kerrosta. Peittele valmis kakku kelmuilla ja anna tekeytyä yön yli kylmässä.

Seuraavana päivänä vatkaa tuorejuusto notkeaksi ja lisää joukkoon majoneesi. Levitä kuorrute kakun päälle ja koristele kakku haluamallasi tavalla.