Tänään oli vuorossa texmex-kakun teko eräille synttäreille.

Vaaleat vuokaleipää siivutettuna

Kostutus:

n. 3dl lihalientä + sitruunamehua

Täyte:
900g broilersuilaleita
chili sweet sour-kastiketta loraus
2 paprikaa (punainen ja oranssi)
200g maustamaton tuorejuusto
4dl ranskankermaa
sitruunamehua loraus
mustapippuria
suola
1 tölkki salsadippikastiketta
1 tölkki guacamolea

Kuorrute:

400g tuorejuustoa

2dl majoneesia

Päälle:

2 ruukkua jääsalaattia

kirsikkatomaatteja

punasipulia

nachoja

Paista broilersuikaleet pannulla ja mausta sweet chili kastikkeella. Anna jäähtyä. Hienonna suikaleet pieniksi. Lisää loput täytteen aineet ja sekoita tasaiseksi.

Poista leivistä reunat. Itse tein kakun irtopohjavuokaan, jonka pohjalla oli leivinpaperi. Kasaa kakku latomalla vuorotellen leipäsiivuja ja vuoroin täytettä. Kostuta leivät pullasutia apuna käyttäen lihaliemellä. Itse tein kakkuun kolme kerrosta. Peittele valmis kakku kelmuilla ja anna tekeytyä yön yli kylmässä.

Seuraavana päivänä vatkaa tuorejuusto notkeaksi ja lisää joukkoon majoneesi. Levitä kuorrute kakun päälle ja koristele kakku haluamallasi tavalla.