Minua pyydettiin tekemään syntymäpäiväkakku 12-vuotta täyttävälle tytölle, joka harrastaa ratsastamista. Äiti tilasi omasta valokuvasta kakun päälle kakkukuvan. Kakun väliin laitoin valkosuklaa- ja mansikkamousset. Pursotukset tuttuun tapaan flora vispillä. Kerman vaan vielä värjäsin ruskealla elintarvikevärillä.

Itse on kai aina kovin kriittinen omien tekemisiensä kanssa, koska nytkään en oikein ollut tyytyväinen kerman väriin. Olen aiemmin saanut kerman kauniin ruskeaksi, kun olen tehnyt tuota iki-ihanaa suklaaunelmakakkua lisäämällä kerman joukkoon sulaa taloussuklaata. Samaa värisävyä tietenkin odotin nytkin, mutta ruskealla elintarvikevärillä en sitä saanut aikaiseksi.

Kakun päälle tuli siis omasta valokuvasta teetetty kakkukuva. Kakkukuvia voi tilata leivontatarvikkeita myyvistä nettikaupoista. Nyt oli tosi kiva, kun Ullan Unelmasta sai taas näitä pyöreitä kakkukuvia. Omasta valokuvasta teetetty kakkukuva on aivan tosi ohutta syötävää sokeripaperia. Kuva irroitetaan alustasta puhtain ja kuivin käsin. Sen irroittaminen alustasta on aika haastavaa. Minusta hyvän alun saaminen on vaikeaa. Kuva nimittäin ratkeaa ja repeilee tosi helposti. Kakkukuvalla saa kuitenkin helposti koristeltua kakun. Pursotusten päälle lisäsin vielä koristeeksi muutaman suklaaruusun lehtineen.