Tein Kertun syntymäpäiväjuhliin tietenkin myös täytekakun. Kertun toiveesta kakun aiheena oli tällä kertaa Hello Kitty. Viime vuonna tein Kertulle Little Pets Shop-kakun.
Gluteeniton kakkupohja
6 munaa
2dl sokeria
1 1/2dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl perunajauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi massaan.
Kaada massa voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24-26cm)
Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35-40 minuuttia.
Kostutus:
vaniljamaidolla
Mansikka-vaniljamousse:
1 prk flora vispiä
1 prk vaniljatuorejuustoa
3 dl mansikoita soseena
sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
Päällä:
sokerikuorrutteelle maalattu kuva
Pursotukset:
5 dl flora vispiä
vaniljakreemijauhetta
Pikku-koristeet:
marsipaania
ONNEA KERTTU!
Kommentit