Tein Kertun syntymäpäiväjuhliin tietenkin myös täytekakun. Kertun toiveesta kakun aiheena oli tällä kertaa Hello Kitty. Viime vuonna tein Kertulle Little Pets Shop-kakun.

Gluteeniton kakkupohja

6 munaa

2dl sokeria

1 1/2dl gluteenitonta jauhoseosta

1dl perunajauhoja

1 1/2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi massaan.

Kaada massa voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24-26cm)

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35-40 minuuttia.

Kostutus:

vaniljamaidolla

Mansikka-vaniljamousse:

1 prk flora vispiä

1 prk vaniljatuorejuustoa

3 dl mansikoita soseena

sokeria

1 tl vaniljasokeria

5 liivatelehteä

Päällä:

sokerikuorrutteelle maalattu kuva

Pursotukset:

5 dl flora vispiä

vaniljakreemijauhetta

Pikku-koristeet:

marsipaania

ONNEA KERTTU!