Minut ja mieheni vihittiin maitraatissa 14.1.2011. Tänään tarjosin sitten työkavereille hääkakkua kiitokseksi muistamisesta avioitumisemme johdosta.
5 munan suklaakakkupohja
Kostutus:
vaniljamaidolla
Valkosuklaa-pätkismousse
2,5 dl flora vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
70 g valkosuklaata
2 pätkis-patukkaa
2 rkl vettä
2 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vispaa kerma vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja toinen pätkis-patukoista. Paloittele toinen pätkis-patukka pieniksi paloiksi. Sekoita sulatetut suklaat ja rouhittu pätkispatukka kermavaahdon joukkoon. Kuumenna vesi ja liuota liivatteet siihen. Notkista tuorejuusto ja sekoita sulatetut liivatteet joukkoon. Lisää vielä lopuksi kerma-suklaaseos tuorejuuston joukkoon varovasti nostellen.
Päällä:
sokerikuorrute
Koristeet:
sokerihelmiä
sokerikuorrutteen ja marsipaanin sekoitusta
Kommentit