Minut ja mieheni vihittiin maitraatissa 14.1.2011. Tänään tarjosin sitten työkavereille hääkakkua kiitokseksi muistamisesta avioitumisemme johdosta.

5 munan suklaakakkupohja

Kostutus:

vaniljamaidolla

Valkosuklaa-pätkismousse

2,5 dl flora vispiä

100 g maustamatonta tuorejuustoa

70 g valkosuklaata

2 pätkis-patukkaa

2 rkl vettä

2 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vispaa kerma vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja toinen pätkis-patukoista. Paloittele toinen pätkis-patukka pieniksi paloiksi. Sekoita sulatetut suklaat ja rouhittu pätkispatukka kermavaahdon joukkoon. Kuumenna vesi ja liuota liivatteet siihen. Notkista tuorejuusto ja sekoita sulatetut liivatteet joukkoon. Lisää vielä lopuksi kerma-suklaaseos tuorejuuston joukkoon varovasti nostellen.

Päällä:

sokerikuorrute

Koristeet:

sokerihelmiä

sokerikuorrutteen ja marsipaanin sekoitusta