Eilen toteutui vihdoin yksi pitkäaikaisista toiveistani. Pääsin käymään ihan paikan päällä yhdessä Ulla Svenskin omistamista UllanUnelma-leivontatarvikekaupoista.

Olin kumppanini kanssa käymässä tampereella ja siellä haaveeni siis kävi toteen. Liike aukesi aamulla kymmeneltä ja minähän olin jo hiukan ennen kymmentä oven takana kurkkimassa ikkunasta sisälle. Vihdoin ovi aukesi ja pääsin sisälle ihastelemaan noita kaikkia ihania leivontatarvikkeita, mitä siellä onkaan tarjolla.

Kuva: Elämä makeaksi-blogista.

UllanUnelma on jokaisen leipurin ja kakkuihmisen paratiisi. Siellä on tarjolla kaikki, mitä tarvitsee koristelutarvikkeista marsipaaniin ja sokerikuorrutteisiin. Suurin osa ajasta meni vain ihastellessa sitä kaikkea tavaramäärää...kakkuvuokia, koristelutarvikkeita, värejä, tyllia, kakkukuvia, valmiita koristeita, kirjoja jne... mikä tuosta liikkestä löytyi. Tämä on siitä kummallinen kauppa, että sieltä löytyy aina jotakin ostettavaa. Kakkuihmisen kaapissa on aina tilaa uusille tarvikkeille eikä kai koskaan voi omistaa kaikkea, mitä kakkuilussa tarvitsee. Niinpä minunkin sylini alkoi pian täyttyä ja myyjäkin huomasi sen ja sanoi minulle kohteliaasti:"Tuo vaan tänne tiskille niitä tavaroita, niin ei tarvitse kannella sylissä". Hih....

Nämä tuotteet lähtivät tällä kertaa minun matkaani tampereelta:

-säädettävä reunavuoka, neliö

-minimuffinivuoka (24 muffinia)

-punainen sokerikuorrute x 2

-punainen marsipaani

-havunvihreä värisokeri

-neljä erilaista tyllaa Ystävättärelle

Nyt pääsee tekemään jouluisia kakunkoristeita ja vaikkapa pikkujoulu naposteltaviksi jotain ihanaa herkkua minimuffinivuokalla. Muffinit voikin sitten koristella värisokerilla ja säädettävällä reunavuokalla pitää heti, kun vaan ehtii, tehdä joku ihana makea leivonnainen, jonka voi sitten paloitella valmiiksi leivoksiksi ennen tarjoilua. Näistä tulossa siis postauksia blogiini ennen joulua.

Oikein Ihanaa ja Maukasta Joulunalusaikaa kaikille ja poiketkaa ihmeessä Ullan liikkeissä, jos liikutte Tampereella, Porissa tai Kajaanissa. Suosittelen lämpimästi kaikille.