Tein tälläisen kermakakun samoihin rippijuhliin kuin edellisen suklaaunelmakakunkin.

Vaalea sokerikakkupohja

Kostutus:

vaniljamaidolla

Mansikkamousse:

1 prk Flora vispiä

1 prk maitorahkaa

4 dl mansikkasurvosta

4 liivatelehteä

tilkka vettä

sokeria

Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Survo mansikat soseeksi. Lisää flora vispi vaahdon joukkoon maitorahka ja mansikkasurvos. Purista liivatelehdet kuiviksi ja laita kuumaan veteen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Mausta sokerilla.

Valkosuklaamousse:

1 prk Flora vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

50 g valkosuklaata sulatettuna

50 g valkosuklaata rouhittuna

2 liivatelehteä

tilkka vettä

Sulata suklaa, anna jäähtyä. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lisää flora vispin joukkoon maustamaton tuorejuusto. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseokseen sulatettu valkosuklaa ja liivateseos kokoajan sekoittaen. Kääntele viimeiseksi joukkoon rouhittu valkosuklaa.