Tytön synttäreillä oli tarjolla myös tälläistä hyydytettyä kakkua.

Pohja:

200 g kaurakeksejä

75 g voita sulatettuna

Täyte:

4 liivatelehteä

1 prk flora vispiä

2 prk (a'200 g ) valkosuklaa-limerahkaa

2 rkl sokeria

1 limen puristettu mehu

Koristeluun:

valkosuklaata ja limen siivuja

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokan (22-24 cm)pohjan kokoinen pala. Hienonna keksit hienoksi muruksi ja sekoita voisulan kanssa massaksi. Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle. Laita liivetelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5-10 minuutiksi. Vaahdota kerma. Mausta sokerilla ja lisää rahka joukkoon. Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan limen mehuun. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen hyvin sekoittaen. Kaada täyte muruseoksen päälle. Tasoita. Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia. Irrota kakku tarjolle. Koristele valkosuklaalla ja limen siivuilla.