6 munan sokerikakkupohja

Kostutus:

1-2 dl maitoa

1 tl vanilliinisokeria

Pätkismousse

1 pss Pätkis mini bites

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk Flora Vispiä

Vadelmamousse

3 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

1 prk ranskankermaa

1½ dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

200 g vadelmia

Pursotukset:

5 dl flora vispiä

2 rkl vaniljakreemijauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

Halkaise jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Vuoraa irtopohjavuoka kelmulla ja laita ensimmäinen pohja vuokan pohjalle. Kostuta pohja vaniljamaidolla.

Valmista pätkismousse. Vatkaa Vispi vaahdoksi. Sulata Pätkikset mikrossa 30 sekuntia. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita hyvin. Kaada suklaaseos kermavaahdon joukkoon. Kaada suklaamousse pohjan päälle.

Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Kaada sulaneet vadelmat toiseen kulhoon ja soseuta ne sauvasekoittimella. Vatkaa Vispi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon ranskankerma ja sokerit. Liuota liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana hyvin sekoittaen vadelmasoseen joukkoon. Lisää lopuksi kermaseos. Kaada vadelmamousse kakun toiseen väliin. Laita päälle ylimmäinen kakkulevy. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Kumoa kakku tarjoilualustalle. Levitä kakun päälle kerros kermavaahtoa ympäriinsä. Aseta kakkukuva joko edellisenä iltana tai viimeistään neljä-viisi tuntia ennen tarjoilua kakun päälle. Painele varovasti kuvaa reunoista. Anna kuvan on asettua itsestään kakun päälle. Kun kuva kostunut ja sen myötä asettunut hyvin kakun päälle pursota reunat kermavaahdolla ja koristele kakku loppuun.

ONNEA TIMI 8 VUOTTA!!