Pohja:

200g keksinmurua (digestive tai kaura)

100g sulat. voita

 

Täyte:

2 prk flora vispiä

200g tuorejuustoa(maustamaton)

n.150g valkosuklaata

6-7 liivatetta

3 rkl kuumaa vettä

 

Kiille:

4prk mangosose

1-2rkl sokeria

5 liivatetta

3 rkl kuumaa vettä

 

Jauha keksit hienoksi ja lisää sulatettu voi. Painele reunavuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Vatkaa kerma ja lisää seokseen tuorejuusto, valkosuklaa ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.Kaada seos keksimurun päälle vuokaan ja anna jähmettyä muutama tunti kylmässä.

 Lisää mangososeeseen sokeri ja kuuma vesi jossa on liivatteet. Tasoita pinta ja anna taas jähmettyä kylmässä. Koristele.

Ohje on Rouva Täytekakun- blogista.