Pohja:
200g keksinmurua (digestive tai kaura)
100g sulat. voita
Täyte:
2 prk flora vispiä
200g tuorejuustoa(maustamaton)
n.150g valkosuklaata
6-7 liivatetta
3 rkl kuumaa vettä
Kiille:
4prk mangosose
1-2rkl sokeria
5 liivatetta
3 rkl kuumaa vettä
Jauha keksit hienoksi ja lisää sulatettu voi. Painele reunavuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Vatkaa kerma ja lisää seokseen tuorejuusto, valkosuklaa ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.Kaada seos keksimurun päälle vuokaan ja anna jähmettyä muutama tunti kylmässä.
Lisää mangososeeseen sokeri ja kuuma vesi jossa on liivatteet. Tasoita pinta ja anna taas jähmettyä kylmässä. Koristele.
Ohje on Rouva Täytekakun- blogista.
Kommentit