7 munan sokerikakkupohja
KOSTUTUS:
vaniljamaidolla
Mansikkamousse:
1prk flora vispiä
1prk maitorahkaa
4dl mansikkasurvosta
4 liivatelehteä
tilkka vettä
sokeria
Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Survo mansikat soseeksi. Lisää flora vispi vaahdon joukkoon maitorahka ja mansikkasurvos. Purista liivatelehdet kuiviksi ja loita kuumaan veteen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Mausta sokerilla.
Valkosuklaamousse:
1prk flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa
50g valkosuklaata sulatettuna
50g valkosuklaata ruohittuna
2 liivatelehteä
tilkka vettä
Sulata valkosuklaa, anna jäähtyä. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lisää flora vispin joukkoon maustamaton tuorejuusto. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseokseen sulatettu valkosuklaa ja liivaseos kokoajan sekoittaen. Kääntele viimeiseksi joukkoon rouhittu valkosuklaa.
PÄÄLLÄ:
valmis kakkukuva
koristekiviä
PURSOTUKSET:
flora vispiä
elintarvikeväriä
vaniljakreemijauhetta
Kommentit