1249197804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

7 munan sokerikakkupohja

KOSTUTUS:

vaniljamaidolla

Mansikkamousse:

1prk flora vispiä

1prk maitorahkaa

4dl mansikkasurvosta

4 liivatelehteä

tilkka vettä

sokeria

Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Survo mansikat soseeksi. Lisää flora vispi vaahdon joukkoon maitorahka ja mansikkasurvos. Purista liivatelehdet kuiviksi ja loita kuumaan veteen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon. Mausta sokerilla.

 

Valkosuklaamousse:

1prk flora vispiä

1prk maustamatonta tuorejuustoa

50g valkosuklaata sulatettuna

50g valkosuklaata ruohittuna

2 liivatelehteä

tilkka vettä

Sulata valkosuklaa, anna jäähtyä. Vaahdota flora vispi kuohkeaksi vaahdoksi. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lisää flora vispin joukkoon maustamaton tuorejuusto. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseokseen sulatettu valkosuklaa ja liivaseos kokoajan sekoittaen. Kääntele viimeiseksi joukkoon rouhittu valkosuklaa.

PÄÄLLÄ:

valmis kakkukuva

koristekiviä

PURSOTUKSET:

flora vispiä

elintarvikeväriä

vaniljakreemijauhetta