1242195137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

3 munaa

2,5 kkp sokeria

1,5 kkp maitoa tai kermaa

225 g voisulaa

4 kkp vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe vahnäjauhojen sekaan. Lisää maito, voisula ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi varovasti nostellen. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Kuorrutus:

n.200g tomusokeria

6 rkl voisulaa

6 rkl valmista kahvia

3 tl vanilliinisokeria

2 rkl kaakaojauhetta

Mittaa voisula, kahvi, vanilliinisokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Sekoita. Lisää tomusokeri siivilän läpi ja sekoita vispilää apuna käyttäen tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrute hiukan jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi.