Eilisestä kakun koristelusta jäi yli kermavaahtoa, joten sitähän ei voinut heittää hukkaan. Niinpä tein tälläisen hyydytetyn kakun. Tarkoitus oli tehdä Valkosuklaa-daimkakku Open Cafen ohjeella, mutta kun unohdin ostaa daimsuklaata niin korvasin sitten daimin maitosuklaarouheella.

2064479.jpg

Pohja
200 g Safarisuklaakeksejä
100 g voita

Täyte
1 prk Flora Vispiä
1 levy (120 g) Pandan valkosuklaata
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria.
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
100 g maitosuklaata rouheena

Sekoita keksinmurut ja sula rasva ja painele seos irtopohjavuokan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää rahka. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, sitruunanmehu ja rouhittu maitosuklaa.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki ja kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle. Anna hyytyä 2-4 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele.