Pohja
200 g Safarisuklaakeksejä
100 g voita
Täyte
1 prk Flora Vispiä
1 levy (120 g) Pandan valkosuklaata
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria.
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
100 g maitosuklaata rouheena
Sekoita keksinmurut ja sula rasva ja painele seos irtopohjavuokan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää rahka. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, sitruunanmehu ja rouhittu maitosuklaa.
Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki ja kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle. Anna hyytyä 2-4 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele.
Kommentit