Pohja on 10 (pienen) munan pohja.
Kostutus vaniljamaidolla.
Välissä vadelma-valkosuklaatäyte:
6 liivatelehteä
1 prk Flora vanillaa
100 g valkosuklaata
4 rkl sokeria
400 g vadelmia
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora Vanilla ja sokeri vaahdoksi. Sekoita sulatettu valkosuklaa vaahdon joukkoon. VARO, ETTEI SUKLAA PALA SULATETTAESSA! Kiehauta 1/4 dl vettä ja liuota liivatelehdet kuumaan veteen. Lisää liuos vaahdon joukkoon. Lisää vadelmat ja sekoita täyte tasaiseksi.
Koristelu:
syötävä kakkukuva
ruusut sokerimassa-marsipaaniseosta
lehdet marsipaania
perhoset sokerimassaa
Pursotukset:
4 dl Flora vispiä
2 dl mansikkakermaa
3 rkl vaniljakreemijauhetta
ONNEA IIDALLE !!
Kommentit