Periaatteella mitä kaapista löytyy, tein viikonlopuksi tämän hyydytetyn kakun. Hiukan apuja hain Hannan keittiöstä, jotta sain muokattua järkevän tuntuisen täytteen.

                  1337581.jpg

                                 POHJA:
                                 200g digestive keksejä
                                 80-100g sulaa margariinia

1. Murskaa keksit monitoimikoneella hienoksi.

2. Lisää keksimurut sulaan rasvaan.

3. Levitä seos irtopohjavuokan pohjalle, johon olet laittanut leivinpaperin pohjalle.

4. Painele seos tiiviiksi ja tasaiseksi.

                                 TÄYTE:
                                 2 prk maitorahkaa
                                 1 prk flora vanillaa
                                 1 pss wiener nougat-crushia
                                 1/2 dl kuumaa kahvia
                                 5 liivatelehteä

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

2. Vaahdota flora vanilla.

3. Lisää maitorahka ja wiener nougat crush.

4. Kuumenna kahvi ja liota puristetut liivatelehdet siihen.

5. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.

6. Anna hyytyä yön yli.

7. Koristele haluamallasi tavalla.

MUISTAKAA OSALLISTUA ALAPUOLELLA OLEVAAN ARVONTAAN!!!