Tänään olemme viettäneet syntymäpäiviäni. Silloinhan se on kakun paikka. Tein viiden munan kakkupohjan periaatteella kaikkea yhtä paljon. Leikkasin kakun kolmeen osaan. Osat kostutin vaniljamaidolla. Välissä vaniljatäytettä ja hilloa. Päällä kermaa (laktoositon vispikerma) ja marsipaanililjoja.

        1358616.jpg

                                  Vaniljatäyte:
                                  4dl kermaa
                                  200g tuorejuustoa
                                  vanilliinisokeria
                                  hilloa

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa siihen tuorejuusto. Mausta vanilliinisokerilla. Kostuta alin kakkupohja ja levitä sille hilloa. Lisää puolet täytteestä, laita päälle toinen kakkupohja ja kostuta . Levitä kostutetulle kakkupohjalle hilloa ja loput täyteestä. Kostuta vielä viimeinen päälle tuleva kakkupohja. Anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.